Croatian – Hrvatski

FELTUNITED INFORMACIJE 2012

Nakon mnogo kafica i dugog razmatranja evo prvih NOVOSTI za 2012. S obzirom na duzinu -napravite si kaficu i onda polako na citanje. Prvo, ima mnogo razloga za odluku da se “ZATVORI KNJIGA” na FeltUnited kakav je sada.Poslije 3 godine zzavrsili smo sa cijelim krugom boja kao tema za nas dan. U znak sjecanja na sve divne radove sa svim bojama kao icinjenica da Apple zatvara-LIPANJ 2012- osnovuna kojoj je FelrUnited postavljen,odlucili smo da stampamo FELTUNITED KNJIGU sa radovima objavljenim u posljednje 3 godine. Biti cete obavijesteni kada budemo imali sve detalje. Drugo, Internet- sto je pocelo kao ideja da se zblizi sve nas koji volimo i radimo FILC u cijelom svijetu,ucinilo je mnogo vise-nasa gru[a je jednp od najvecih grupa Vunarica na Internetu. Da zamijenimo postojeci format, postavljamo novi Blog i FB ce biti INTERNET FORUM za FeltUnited,jer ove godine nismo u mogucnost da postavimo novu Webstranicu. Grupa na Facebook olaksava jednostavnije sudjelovanje u grupi ali ce biti promjena u radu i molimo vas da nam pomognete u ostvarenju toga.

1.Dobro razmislite o temiza ovu godinu jer nisu samo boje u pitanju ,vec i cijelo znacenje koje se moze izraziti na mnogo nacina….

2.Kada se odlucite sto radite,posvetite mnogo paznje na kvalitetu izrade-napravite sto najbolje mozete-ne cekajte posljednje minute da nesto radite….

3. FOTOGRAFIJE-ne zaboravite da na Internetu mi smo dostupni milionima ljudi -budite sigurni da su fotografije najboje sto se mogu napraviti….

4.Cuvajte najbolje fotografije daih stavite na internet na DAN da bi bio poseban-ako zelite da pokazete sto radite -stavite neke detalje ali zavrseni rad cuvajte za LISTOPAD….

5.Na FeltUnited Dan stavite najbolju fotografiju vasega zavrsenoga rada na Fb stranicu i posaljite nama na nasu Email adresu da imamo u arhivi (mozda ponovo stampamo knjigu..)

6.Iskoristite Fb grupu da upoznate i razmijenite ideje i iskustva sa ostalima clanovima grupe,moze se mnoto toga nauciti od drugih i pomoci jedni drugima sa savjetima i idejama ,pa i nabavkom materijal…..Mozda ima netko tko zivi u blizini i zelio bi da radi sa vama ..Zajedno ,razmijenite ideje,iskustva koje imate .. Napravite nesto specijalno za specijalan dan-vas MASTERPIECE…. I na kraju- TEMA mozemo vam reci da je bilo tesko pronaci temu koja ce was sve podstakniuti da napravite nesto specijalno.Tema koju svi vole i koja ce razviti vasu mastu: VATRA Zatvorite oci i zamislite -VATRA-sto znaci,kako izgleda,boje, osjetite toplinu-u kuci,u sebi,prijateljstu,ukus hrane,miris-mogucnosti su neogranicen…..

I da, prije nego sto zaboravim- datum- 6 LISTOPAD 2012 je FELTUNITED DAN. Sretno filcovanje…..

No comments yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: